ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ & ΑΝΕΣΗ
Το σπίτι σας μακριά από το σπίτι

To Capital Luxury Suites είναι ένα σύγχρονο και ολοκαίνουργιο συγκρότημα αποτελούμενο απο Σουίτες διακοσμημένες με γνώμονα την κομψότητα. Το συγκρότημα διαθέτει ευρύχωρους εσωτερικούς και εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους προσφέροντας άνεση στους επισκέπτες.
Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικό το κατάλυμα διαθέτει έναν ευρύχωρο lounge χώρο στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον καφέ η το αναψυκτικό τους. Επιπλέον , το συγκρότημα διαθέτει μια κεντρική και άνετη πισίνα βάθους 3 m, περιμετρικά της οποίας υπάρχουν ξαπλώστρες οι οποίες είναι δωρεάν για τους επισκέπτες. Οι διαμένοντες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους η το πρωινό τους στον χώρο της πισίνας σε συνδυασμό με την ευχάριστη θέα του καταπράσινου κήπου μας.

Το Capital Luxury Suites βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά απο την καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο συγκρότημα , το οποίο ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2022 και αποτελείται απο πολυτελείς Σουίτες. Το Capital Luxury Suites σχεδιάστηκε για να προσφέρει την εμπειρία ευχάριστων διακοπών σε συνδυασμό με την πολυτέλεια αλλά και την αίσθηση χαλάρωσης στους επισκέπτες. Οι σουίτες είναι άνετες, ευρύχωρες και εμπνευσμένες με γνώμονα την κομψότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ